Kehonkoostumusmittaus.
Meiltä löytyy markkinoiden paras ja tarkin kehonkoostumusmittari InBody 770!

Hinta FUN asiakkaille 20e , muut 25e

Järjestämme mittauspäiviä säännöllisesti ja ilmoitamme päivät Facebook ja Instagram sivuillamme.

Miksi InBody-mittaus?

Onko tavoitteesi tiputtaa painoa, kiinteytyä tai lisätä lihasmassaa? Onko kehossasi haitallisia puolieroja tai haluat tietää kuinka paljon elintapamuutoksillasi on vaikutusta? Oletko kenties huomannut, että vaa’an lukema ei muutu, vaikka tekisit paljon töitä kehosi eteen?

InBody-mittauksen avulla selvität kehosi ja kehityksesi tilaa painoa, ympärysmittoja, pihtimittausta ja painoindeksiä syvemmältä. Ei enää arvailua, väestötason mittareita tai pihtien nipistelyä. InBodyn avulla saat luotettavia tuloksia, jolloin voit asettaa juuri oikeat tavoitteet ja seurata tarkasti niiden saavuttamista.

InBody-mittaukset perustuvat bioimpedanssimenetelmään, jossa johdetaan kevyt sähkövirta kehosi läpi. Alle minuutin kestävässä mittauksessa selviää kehosi lihaksen, rasvan ja veden määrät jaoteltuna kehon eri osiin selkeälle selkeälle raporttilomakkeelle. Mittausmenetelmän etuina ovat turvallisuus, nopeus, edullisuus, luotettavuus ja helppous.

Mittaus sopii ihan kaikille, ei ainoastaan aktiiviurheilijoille. Saat mukaasi lomakkeen täynnä tietoa ja Personal trainerimme auttavat sinua tulkisemaan sitä ja he ovat oikeita henkilöitä auttamaan sinua jatkossa tekemään esimerkiksi elintapamuutoksen, hankkimaan lisää lihasta tai vaikka pääsemään eroon viskeraalirasvasta.


Järjestämme mittauspäiviä, ilmoitamme niistä aina tarkemmin somekanavissa lähempänä ajankohtaa. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!

FB: FUN Pietarsaari

IG: @funpietarsaari


Miten valmistautua mittaukseen?

https://inbody.fi/kategoria-kuluttajat/valmistaudu-oikein-kehonkoostumusmittaukseen

Lue lisää mittaukseen valmistautumisesta alla: