Laskutusuutisia.
Helpota laskunmaksua e-laskulla.

Voit tilata jatkossa laskun e-laskuna suoraan nettipankkiisi.

Asiakaspalvelu auttaa sinua myös kaikissa laskutusta koskevissa asioissa. Voit lähettää meille myös sähköpostia osoitteeseen: pietarsaari@liikuntakeskusfun.fi

E-laskun aktivoiminen onnistuu omassa nettipankissasi. Kirjaudu omilla tunnuksillasi nettipankkiin ja valitse kohta e-laskut. E-laskujen aktivoiminen ei välttämättä onnistu pankkien mobiiliversiossa joten se kannattaa tehdä tietokoneella.

Löydät meidät palveluntarjoajista nimellä Oy Sunfit Ab, käytä yksilöintitietona asiakasnumeroa, jonka löydät laskun oikeasta yläreunasta. Aktivoimalla e-laskun saat jatkossa laskun suoraan nettipankkiisi jossa voit sen hyväksyä maksettavaksi tai valita automaattisen maksun jolloin se maksetaan automaattisesti eräpäivänä eikä sinun tarvitse asiaa sen enempää miettiä.

Jos sinulla ei ole e-laskua päällä, lasku lähetetään sinulle jatkossakin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et ole saanut laskua (eikä sitä ole etukäteen maksettu liikuntaeduilla), tarkista myös roskaposti, joskus sähköposti tunnistaa yrityksiltä tulevat viestit tarjouksiksi ja siirtää ne automaattisesti roskapostiin.

Jos roskaposti on jo tyhjentynyt tai et löydä laskua, lähetämme sinulle uuden laskun tarvittaessa.

Voit tarkistaa laskujesi tilanteen apissa tai kotisivuilla funpietarsaari.fi kohdasta verkkokauppa/ omat tiedot oman nimen alla. Kirjaudu sisälle omilla tunnareilla (apin tunnarit)
Kuinka kätevää!Jos joku askarruttaa voit kysyä tilannetta tietenkin myös asiakaspalvelussa ja sähköpostitse pietarsaari@liikuntakeskusfun.fi

Voit maksaa laskun myös liikuntaseteleillä tai niiden apeilla. Otamme vastaan E-passi, Smartum, Tyky, Edenred ja Eazybreak-maksuja. Voit maksaa kerralla useammakin kk-maksun. Saat tehdystä maksusta kuitin sähköpostiisi.

Myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen pietarsaari@liikuntakeskusfun.fi tai tulla käymään paikanpäällä.

Asiakaspalvelumme on avoinna ma, ke ja to 17-19 ja ti 10-12


Mukavia treenejä, nähdään FUNilla!

Terveisin

FUN Pietarsaaren henkilökunta