Kuntosali on nyt auki ja jumppia voi jo varata!

Tervetuloa!

Yläkerran valoisassa salissa on paljon erilaisia laitteita ja sinne saapuu vielä Smith ja talja-asema jossa on ylätalja, alatalja, ojentajatalja ja ristikkäistalja.

Jos olet jo asiakas ja olet ladannut Liikuntakeskus Fun apin ja kirjautunut siihen, on kaikki valmista ja voit aloittaa treenit! Mobiiliapin etusivulla olevasta Avaa ovi-kohdasta painamalla avautuu valikko, jossa on Alakerta ovi ja Yläkerta ovi. Ulko-ovet ovat auki 04-24 ja yläkerran väliovi on aina auki. Yläkerran lasiovesta pääset painamalla avaa ovi-kohdasta ja valitse yläkerran ovi.

Ennakkoon ostetut jäsenyydet astuvat voimaan tänään ja kuukausijäsenyyksissä seuraava laskutuspäivä on tietenkin vasta kuukauden päästä. Lasku tulee sähköpostiin pari viikkoa ennen eräpäivää. (Tarkista varmuuden vuoksi myös roskaposti, riippuen sähköpostin asetuksista, saattaa postit joskus joutua sinne)

Ryhmäliikunta:

Tunnit varataan apin kautta, näytön alaosassa on kohta jumpat. Muistathan perua tunnit ajoissa, jos et pääsekään tulemaan jotta seuraavana jonossa oleva pääsee mukaan.

Asiakaspalvelu on avoinna:

Maanantaina, tiistaina ja torstaina klo 16-19 ja keskiviikkona 10-12 ja 16-18.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen kokkola@liikuntakeskusfun.fi

Nähdään salilla!

Terveisin,

Liikuntakeskus FUNin iloinen henkilökunta