Kuntosali ja liikuntakeskuksemme

Pääset treenaamaan joka päivä 24 h, koneellisesti ilmastoidussa, monipuolisesti varustetussa, 1600 m2 liikuntakeskuksessa.

Nykyaikaisesta ja monipuolisesta liikuntakeskuksestamme löydät kaiken mitä tarvitset:​​​​​​​

-Täysin varustellun erittäin tilavan ja ilmastoidun kuntosalin jossa erilaisia tiloja peileineen ja tankoineen/käsipainoineen. Voit fiiliksen mukaan siirtyä tilasta toiseen!
-Suuren valikoiman erilaisia cardiolaitteita: Porraskoneen, uusinta teknologiaa tarjoavat juoksumatot, kuntopyörät, nojapyörän, käsipyörän, wave-luistelukoneen, erilaisia crosstrainereita, soutulaitteet, skiergon, moottoroimattoman juoksumaton sekä Assault biken.
-Monipuolisen kattauksen erilaisia painopakkalaitteita ja vipuvarsilaitteita. 3 ristikkäistaljaa sekä paljon suorituspaikkoja vapaapainoilla treenaamiseen.
-Toiminnallinen harjoittelusali välineineen; crosstrainingrack, ruohomatto kelkkoineen, köydet, liaanit, erilaisia palloja monipuoliseen treeniin, renkaat ja kiipeilyköydet. Kyykky- ja vetopaikat.

-Nyrkkeilysali jossa voit treenata tai vaikka lämmitellä kuntosalitreeniä varten. Halutessasi voit osallistua myös ohjatuille nyrkkeilytunneille.

-Spinningsali jossa ohjattuja livetunteja sekä virtuaalijärjestelmä joka mahdollistaa spinningtunnin kun sinulle sopii! Virtuaalitunteja on paljon eri tasoisia.

-Iso ryhmäliikuntasali jossa livetunteja melkein kaikkina viikonpäivinä. Isossa salissa on myös virtuaalijärjestelmä josta voit käynnistää vaikka BODYPUMP-tunnin kun se sinulle sopii!

-Hot&relax joogasali jossa livetunteina yin-joogaa, syvävenyttelyä sekä rentoutustunteja. Tilassa on myös virtuaalijärjestelmä josta voit käynnistää virtuaalina vaikka Lesmills BODYBALANCEN, pilates, barre tai joogatunnin jos siltä tuntuu.

-Venyttely/rauhallisempi treenisali josta löytyvät venyttelylaitteet, jumppakepit, kuminauhat ja venyttelymatot. Tilassa on myös vatsapenkki, selkäpenkki, Ab coaster, jumppapalloja sekä jalkojennostoteline vatsatreeniä varten.

- Viihtyisät pukuhuoneet joissa lukittavat kaapit sekä vessat ja suihkutilat.