Tuntikuvaukset

Tuntikuvauksista pääset tutustumaan tarkemmin ryhmäliikunta- , sisäpyöräily- sekä virtuaalituntiemme valikoimaan. Löydä omat suosikkisi!

Livetunnit:Spinning 45 tehokas treenimuoto koko kropalle. Päätät itse pyörän vastuksen oman jaksamisesi mukaan, joten tunti sopii kaikille, aloitteleville ja kokeneille pyöräilijöille. Spinningissä musiikilla on tärkeä rooli, musiikista saat tahdin ja tsemppiä ja se vie mukanaan. Lopuksi venyttelemme.

Boxing tunnilla opitaan nyrkkeilyn keskeisempiä tekniikoita. Sparrataan kaverin kanssa, nyrkkeillään säkeillä ja varjonyrkkeillään. Jokaiselle tunnille kuuluu mukaan myös lihaskunto-osio sekä venyttely. Tunnille voivat osallistua sekä miehet että naiset, tunneilla on mukana myös sekä nais- että miesohjaaja. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Lesmills BODYCOMBAT® on taistelulajeista, kuten karatesta, taekwondosta, capoeirasta, nyrkkeilystä sekä Muay Thain tekniikoista vaikutteita saanut korkean intensiteetin tunti. Tunnilla et ota kontaktia muihin, mutta harjoitus antaa sinulle mahdollisuuden haastaa itsesi mielikuvituksellisen vastustajasi kanssa. Liikeyhdistelmät on helposti seurattavia ja toistoja tehdään paljon. Pura stressiä, haasta itsesi, kehitä taitojasi, kasvata itseluottamustasi ja tunne itsesi mestariksi!

Hot & Relax on ihana tunti lämpösalin ihanassa lämmössä. Pehmeät venytykset pehmentävät lihaksia ja lisäävät liikkuvuutta ja verenkiertoa. Palaudut työstä ja treenistä. Tunnin loppuun on rentoutusosio. Tule mukaan nauttimaan!


Core30 on hauska lihaskuntotunti jossa keskitytään keskivartalon lihaksistoon. Käytämme kehon omaa painoa, kuminauhoja, step-lautaa ja mattoa. Voit valita itse liikeen vaativuuden ja vastuksen joten tunti sopii kaikille.

Terve selkä Tunnilla keskitymme selän ja hartia/niskaseudun vahvistamiseen, ryhtiä parantaviin liikkeisiin ja kireyksien poistamiseen. Ei sisällä vaikeita askelsarjoja. Tunti sopii kaikille. Tunnin ohjaa fysioterapeutti Titti.

SHAPE 45 Hauska ja hikinen tunti joka yhdistää kardiotreenin lihaskuntotreeniin. Käytämme kehon omaa painoa ja painolevyjä ja käsipainoja. Voit itse valita painot ja intensiteetin joten tunti sopii kaikille.

Yin Stretch60 Pehmeä ja ihana tunti jossa viivytään pitkään joogasta tutuissa asanoissa. Koko kehon hyvinvoinnille, liikkuvuutta ja palautumista. Tunti sopii kaikille.

Power55 on tehokas lihaskuntotunti jossa treenataan läpi koko kroppa mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Tunnilla tehdään myös pakara/reisi/vatsa seudulle tehokkaita liikkeitä. Tunnilla käytetään välineinä pump-levytankoa ja painoja, kuminauhoja sekä kehon omaa painoa. Tunti sopii kaikille!

Crosstraining 45 tunnilla yhdistyvät tehokkaat treenimuodot voimatreenistä, voimistelusta ja korkeatempoisesta kardiotreenistä. Motivoiva ohjaaja haastaa sinut ylittämään itsesi joka kerta. Tunti pidetään toiminnallisessa salissa.


FUN suomenkieliset virtuaalitunnit:


Jooga

Kehoa huoltava ja vahvistava tunti. Tunti sisältää liikkeitä monista eri joogan tyylisuunnista. Tunti soveltuu kaiken tasoisille kuntoilijoille eikä vaadi aikaisempaa kokemusta.


Kiinteytys

Kaiken tasoisille kuntoilijoille sopiva koko kehoa vahvistava ja muokkaava tunti. Tunnin aikana treenataan kaikki kehon lihakset läpi helpoilla ja yksinkertaisilla liikkeillä niin irtopainoja, kuin omaa kehoa käyttäen. Pystyt räätälöimään tunnin juuri itsellesi sopivaksi ohjaajan antamia vaihtoehtoja käyttäen.


RPV

Muokkaustunti reisi-pakara-vatsa alueen kiinteytykseen. Lämmittävien liikkeiden jälkeen annetaan kyytiä keski- ja alavartalon lihaksille.


Sisäpyöräily

Kehittää hapenottokykyä ja parantaa aerobista kuntoa. Vastuksen säädät itse, joten tunti sopii kaikille! FUNin pyöräilyt ovat iloisia ja tehokkaita!


Keskikeho

Helppo ja yksinkertainen keskivartaloa ja ryhtiä vahvistava tunti. Vatsa- ja selkälihasten liikkeet muokkaavat kehosi asentoa ja myös kehonhallinta paranee. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Sopii kaikille.


Pilates

Vapauttaa kehosi kireyksistä ja vahvistaa ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Keskitytään syvien vatsa- ja selkälihasten harjoitteluun. Kehittää liikkuvuutta, voimaa ja kehonhallintaa. Sopii kaikille.


Venyttely

Tunnilla saat liikkuvuutta kehoosi. Huollat lihaksiasi huolellisesti venytellen ja palaudut muusta harjoittelusta.


Sisäpyöräilytekniikka

Tunnilla opit oikeaoppiset tekniikat turvalliseen ja tehokkaaseen sisäpyöräilyyn. Opit myös säätämään pyörän juuri sinulle sopivaksi. Tarkoitettu aloittelijoille ennen varsinaista pyöräilytuntia ja kertaukseksi kokeneille pyöräilijöille.

Vanhempi-taaperotunti

Äidin tai isän virtuaaliohjattu treenitunti. Käytössä on 60 minuutin ajan virtuaalitunnit kosketusnäytöltä. Ryhmäliikuntasalissa voi tehdä myös omatoimisen treenin niin, että lapsi on mukana ryhmäliikuntasalissa. Lapselle kannattaa ottaa mukaan omia leluja tai muuta puuhaa. Turvallisuussyistä salin välineistö on vain aikuisten käytössä. Lapsen tuominen ryhmäliikuntasaliin on omalla vastuulla.


Tässä vain osa virtuaalitunneista, listasta puuttuu mm HIIT. Tulossa myös PUMP, DANCE, STEP jne.

Intelligent Cyckling

Meillä on mahdollista jatkossa pyöräillä myös reittispinningiä! Miltä kuulostaisi pyöräily vuoristossa, rannalla, viidakossa tai vaikka jossan linnunradan tuolla puolen? Pian sekin on mahdollista!

Käynnistä itse tunti tai tule mukaan ajastetulle tunnille!

Fiilistele, unelmoi ja nauti!