Virtuaalimaailma

Meiltä FUNista löydät uusimmat virtuaalitunnit

Liikkumisen tulee olla hauskaa, siksi virtuaalimaailma on oleellinen osa FUNia!

Virtuaalisia liikuntamuotoja pääset treenaamaan aina keskuksen ollessa auki, ilman aikatauluja!

Virtuaalitunnit

Liikuntakeskus FUNista löydät livetuntien lisäksi laajan virtuaalituntivalikoiman ryhmäliikuntaan ja sisäpyöräilyyn. Virtuaalitunteja on käytössäsi koko keskuksen aukioloajan ja liikut tunneilla silloin kun sinulle parhaiten sopii! Valitset kosketysnäytöltä haluamasi tunnin, käytössäsi on suomenkielisiä tunteja sekä huippusuositut Les Mills- virtuaalitunnit. Virtuaalitunnit löydät sekä ryhmäliikunta- että sisäpyöräilysaleistamme.

Suomenkieliset FUN- virtuaalitunnit

Jooga

Kehoa huoltava ja vahvistava tunti. Tunti sisältää liikkeitä monista eri joogan tyylisuunnista. Tunti soveltuu kaiken tasoisille kuntoilijoille eikä vaadi aikaisempaa kokemusta.


Kiinteytys

Kaiken tasoisille kuntoilijoille sopiva koko kehoa vahvistava ja muokkaava tunti. Tunnin aikana treenataan kaikki kehon lihakset läpi helpoilla ja yksinkertaisilla liikkeillä niin irtopainoja, kuin omaa kehoa käyttäen. Pystyt räätälöimään tunnin juuri itsellesi sopivaksi ohjaajan antamia vaihtoehtoja käyttäen.


RPV

Muokkaustunti reisi-pakara-vatsa alueen kiinteytykseen. Lämmittävien liikkeiden jälkeen annetaan kyytiä keski- ja alavartalon lihaksille.


Sisäpyöräily

Kehittää hapenottokykyä ja parantaa aerobista kuntoa. Vastuksen säädät itse, joten tunti sopii kaikille! FUNin pyöräilyt ovat iloisia ja tehokkaita!

Keskikeho

Helppo ja yksinkertainen keskivartaloa ja ryhtiä vahvistava tunti. Vatsa- ja selkälihasten liikkeet muokkaavat kehosi asentoa ja myös kehonhallinta paranee. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Sopii kaikille.


Pilates

Vapauttaa kehosi kireyksistä ja vahvistaa ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Keskitytään syvien vatsa- ja selkälihasten harjoitteluun. Kehittää liikkuvuutta, voimaa ja kehonhallintaa. Sopii kaikille.


Venyttely

Tunnilla saat liikkuvuutta kehoosi. Huollat lihaksiasi huolellisesti venytellen ja palaudut muusta harjoittelusta.


Sisäpyöräilytekniikka

Tunnilla opit oikeaoppiset tekniikat turvalliseen ja tehokkaaseen sisäpyöräilyyn. Opit myös säätämään pyörän juuri sinulle sopivaksi. Tarkoitettu aloittelijoille ennen varsinaista pyöräilytuntia ja kertaukseksi kokeneille pyöräilijöille.




Liikuntakeskus FUNin monipuolisesta ja runsaasta ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilyvalikoimasta löydät juuri itsellesi parhaimmat tunnit sinulle sopivaan aikaan.

Lue lisää