Tuntikuvaukset

FUN tarjoaa ammattitaitoisten ja viihdyttävien ryhmäliikuntaohjaajien ohjaamia tunteja monipuolisella kattauksella. Valikoima sisältää lihaskunto-, kestävyys- ja kehonhuoltotunteja.

Ryhmäliikuntatunnit

Ohjaajien omat tunnit

Body on helppo ja hauska lihaskuntotunti johon yhdistyy myös sykkeennosto-osuudet. Pystyt muokkaamaan tunnin itsellesi sopivan tehoiseksi vaihtoehtojen avulla. Tunti soveltuu kaikentasoisille liikkujille.

FUNctional power on täyttä toimintaa ja tekemistä! Tällä toiminnallisella treenillä vahvistat kehoasi sekä parannat liikkuvuuttasi. Tunnin aikana treenataan koko kroppa käyttäen kehonpainoa sekä erilaisia apuvälineitä. Toiminnallisen treenin avulla poltat kaloreita vielä treenin jälkeenkin, jolloin saat nopeammin tuloksia. Sopii kaikille tasosta riippumatta.

Yin-jooga on kehoa huoltava ja vahvistava tunti. Tunti sisältää liikkeitä monista eri joogan tyylisuunnista. Tunti soveltuu kaiken tasoisille kuntoilijoille eikä vaadi aikaisempaa kokemusta.

Step-pakara-vatsa -tunti on kaiken tasoisille kuntoilijoille sopiva koko kehoa vahvistava ja muokkaava tunti. Tunnin aikana treenataan pepun, reisien ja vatsan lihakset läpi helpoilla ja yksinkertaisilla liikkeillä niin irtopainoja, kuin omaa kehoa käyttäen. Pystyt räätälöimään tunnin juuri itsellesi sopivaksi ohjaajan antamia vaihtoehtoja käyttäen.

Pilates vapauttaa kehosi kireyksistä ja vahvistaa ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Keskitytään syvien vatsa- ja selkälihasten harjoitteluun. Kehittää liikkuvuutta, voimaa ja kehonhallintaa. Sopii kaikille.

Kiertoharjoittelu on tehokas tunti kuntosalin puolella. Tunnilla opetellaan käyttämään laitteita ja tekemään liikkeitä myös vapailla painoilla.

Kehonhuolto tunnilla saat liikkuvuutta kehoosi. Huollat lihaksiasi huolellisesti ja palaudut muusta harjoittelusta.

DanceFlow tunnilla nautit musiikista eikä sinun tarvitse keskittyä hankaliin askelsarjoihin. Eri tyylilajit hurmaavat sinut; samba, tango, rock, disco, country.. Helpot askelsarjat-kaikki osaavat ja kaikki nauttivat!

YogaFlow tunti on ihanan lempeä joogatunti joka hellii kehoa ja mieltä. Tämä tunti on nautinto eikä sinun tarvitse pelätä hankalia liikkeitä-tunti sopii kaikille.


Virtuaalitunnit


FUNin ohjaajien omat virtuaalitunnit

Jooga on kehoa huoltava ja vahvistava tunti. Tunti sisältää liikkeitä monista eri joogan tyylisuunnista. Tunti soveltuu kaiken tasoisille kuntoilijoille eikä vaadi aikaisempaa kokemusta.

Keskikeho on helppo ja yksinkertainen keskivartaloa ja ryhtiä vahvistava tunti. Vatsa- ja selkälihasten liikkeet muokkaavat kehosi asentoa ja myös kehonhallinta paranee. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Sopii kaikille.

Kiinteytys -tunti on kaiken tasoisille kuntoilijoille sopiva koko kehoa vahvistava ja muokkaava tunti. Tunnin aikana treenataan kaikki kehon lihakset läpi helpoilla ja yksinkertaisilla liikkeillä niin irtopainoja, kuin omaa kehoa käyttäen. Pystyt räätälöimään tunnin juuri itsellesi sopivaksi ohjaajan antamia vaihtoehtoja käyttäen.

Pilates vapauttaa kehosi kireyksistä ja vahvistaa ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Keskitytään syvien vatsa- ja selkälihasten harjoitteluun. Kehittää liikkuvuutta, voimaa ja kehonhallintaa. Sopii kaikille.

RPV on muokkaustunti reisi-pakara-vatsa alueen kiinteytykseen. Lämmittävien liikkeiden jälkeen annetaan kyytiä keski- ja alavartalon lihaksille.

Sisäpyöräily kehittää hapenottokykyä ja parantaa aerobista kuntoa. Vastuksen säädät itse, joten tunti sopii kaikille! FUNin pyöräilyt ovat iloisia ja tehokkaita!

Sisäpyöräilytekniikka -tunnilla opit oikeaoppiset tekniikat turvalliseen ja tehokkaaseen sisäpyöräilyyn. Opit myös säätämään pyörän juuri sinulle sopivaksi. Tarkoitettu aloittelijoille ennen varsinaista pyöräilytuntia ja kertaukseksi kokeneille pyöräilijöille.

Venyttely -tunnilla saat liikkuvuutta kehoosi. Huollat lihaksiasi huolellisesti venytellen ja palaudut muusta harjoittelusta.


Liikutaan yhdessä ja pidetään hauskaa!

Liikuntakeskus FUNin monipuolisesta ja runsaasta ryhmäliikuntavalikoimasta löydät juuri itsellesi parhaimmat tunnit sinulle sopivaan aikaan.

Lue lisää