FUN for Ladiesin toiminta koronatilanteessa

(på svenska nedan)

Pidäthän huota itsestäsi ja toisista


Me välitämme sinusta ja hyvinvoinnistasi: treenaaminen on tärkeää myös poikkeuksellisina aikoina!

 • Treenaaminen kehittää ja ylläpitää kuntoasi. Vastustuskykysi kasvaa ja auttaa näin kehoasi puolustautumaan ulkoisia viruksia vastaan.
 • Treenaaminen vapauttaa endorfiineja, parantaa keskittymistä ja muistia sekä antaa sinulle energiaa päivän askareisiin. Mieli pysyy virkeänä!
 • Treenaamisen avulla huolehdit tuki- ja liikuntaelimistön kunnosta. Treenaaminen parantaa myös niska- ja hartiaseudun lihasten kankeutta ja kehittää tasapainoasi.
 • Treenaamisen lisäksi on tärkeää myös muistaa levätä, syödä ja pitää huolta kehosta. Levon aikana lihakset palautuvat ja energiavarastot täydentyvät.


Liikuntakeskus FUN for Ladiesilla pidetään hyvää huolta hygieniasta ja keskuksella siivotaan päivittäin

 • Erityisen tärkeää on, että et treenaa kipeänä - et edes pienillä oireilla! Nyt on tärkeää pysyä kotona jos tunnet itsesi vähänkään kipeäksi- näin vältämme myös muiden flunssapöpöjen leviämisen.
 • Huolehdit itsestäsi sekä muista noudattamalla hyvää yskimis-, aivastamis- ja käsihygieniaa. Pese kädet huolellisesti saippualla aina keskukseen saapuessasi sekä lähtiessäsi.
 • Pidä turvaväli muihin treenaajiin -> avarat tilamme mahdollistavat tämän.
 • Jäsenenä autat ylläpitämään siisteyttä ja hygieniaa putsaamalla laitteet käytön jälkeen niille tarkoitetulla aineella ja paperilla.


Voit halutessasi käyttää maskia asioidessasi meillä

 • Thl ja hallitus sekä kunnat ovat antaneet alueellisia ja valtakunnallisia maskisuosituksia, näistä löydät ajankohtaista tietoa em. toimijoiden nettisivuilta.
 • Tähän asti annetut maskisuositukset koskevat julkisia tiloja ja paikkoja (Julkinen tila on kaikille avoin tila, johon kuka tahansa voi mennä lupaa kysymättä. Valtion virastot tai kaupunkien ylläpitämät kirjastot, puistot ja aukiot ovat julkisia tiloja. Myös kadut ovat julkista tilaa.), eli eivät liikuntakeskustamme. Voit toki aina käyttää maskia keskuksessamme halutessasi. Tuothan oman maskin mukanasi.


Laajojen aukioloaikojemme vuoksi kävijämäärät keskuksessamme on keskimäärin 4-6 henkilöä tunnissa, joten n. 700 m2 tilassa pystymme turvavälit pitämään. Yleensä eniten treenajia kerrallaan on alkuviikosta ja ma-to klo 17-19 välillä. Muina aikoina kävijöitä on kerralla vähemmän.

Ryhmäliikuntatunneilla meillä treenataan pienemmissä ryhmissä uudessa suuremmassa hyvin ilmastoidussa salissa jossa on helppo pitää turvavälit ja sovelluksen kautta näet aina montako ihmistä tunneille on osallistumassa. Muistathan virtuaalituntimme, joihin voit mennä aina vaikka yksin treenailemaan, kun sali on vapaana.

Olemme tuore, vain reilun vuoden toiminnassa ollut keskus, ja koronatilanne on koetellut myös meitä. Liiketoimintamme selkäranka on jäsenten kuukausi- ja vuosimaksut. Siksi pyydämmekin teitä jatkamaan jäsenyyksiä läpi tämän poikkeuksellisen ajan, mikäli se teille on vain taloudellisesti mahdollista, ja hyödynnätte monipuolisia palveluitamme.

Riskiryhmäläisetkin treenaavat turvallisesti kotona videokirjaston avulla, jota päivitämme viikoittain, ja josta löydät myös FUN-virtuaalitunnit. Videoarkisto löytyy kotisiviuiltamme ja linkki kirjastoon on myös alla. Pyydämme siis hartaasti ettette irtisanoisi jäsenyyksiänne.​​

Tässä vaiheessa ISO KIITOS teille kaikille, jotka olette pysyneet mukana matkassamme! Tukenne ja jäsenmaksunne on meille elintärkeä, kiitos niistä.

Haluamme myös kiittää niitä jäseniä, jotka taloudellisten olosuhteiden pakosta olette joutuneet irtisanomaan jäsenyytenne. Myötätuntomme on myös teidän puolellanne ja ymmärrämme että monissa talouksissa on nyt tiukkaa tämän meitä kaikkia koskevan tilanteen johdosta.

Liikuntakeskus FUN on pysynyt koronavapaana keväästä saakka, kiitos kun noudatatte ohjeistuksia ja huolehditte omalta osaltanne hygieniaohjeistuksista!

Nähdään treenien merkeissä!

Yrittäjä Sunneva sekä FUN for Ladiesin henkilökunta

FUN for Ladies verksamhet i dagens korona situation

Ta hand om dig och också alla andra

Vi bryr om dig och ditt välmående: Träningen är viktigt också under dessa exceptionella tider.

 • Träningen förbättrar och underhåller fysiskt kondition. Immunförsvaret växer och hjälper din kropp att klara mot viruser.
 • Träninger löser upp endorfiner, förbättrar koncentrationen, minnen och ger dig energi till dagen.
 • Träningen förbättrar hållningen, ger elastisitet i musklerna och förbättrar balans.
 • Det är också viktigt att äta bra, vila och ta hand om kroppen.


Vi i FUN for Ladies tar hand om hygienen och städar varje dag

 • Viktigt är att du är alltid helt frisk om du kommer och träna. Så sprider inte flunsaviruser.
 • Ta han om dig och alla andra via att hosta rätt och ta hand om handhygien. Tvätta alltid händerna med tvål före och efter träningen.
 • Håll avstånd med andra som tränar. Vi har också öppet varje dag 04-24.
 • Du kan hjälpa oss att hålla maskinerna och redskap rena så att du torkar dem efter dig.


Hos oss du kan ha mask på dig om du vill

 • Thl och regeringen och kommuner har gett rekommendationer om användning av mask. Läs mera på deras hemsidor.
 • Nu i tillfälle är rekommendationen av mask i kraft i allmänna utrymmena och platser. Allmän plats kan vem som helst gå in utan att fråga. Statens byråer, stadens utrymmena som biblioteker och park. Också gågatan och vägar är allmänna platser. FUN for Ladies är inte allmän plats, hos oss besöker endast våra kunder. Du kan använda mask om du vill. Ta din egen mask med dig.


Vi har öppet 04-24 varje dag och vi har c. 700 m2 i användningen så det är lätt att hålla distans. Vi brukar ha mera besökare alltid i början av veckan och mellan kl 17-19. mindre kunder på övriga tider.

I våra nya stora jumpasal det är lätt att hålla avstånd, vi har också jättebra luftkunditionering i utrymmena. Via appen du kan alltid kolla hur många kunder har anmälat sig på olika timmar.

Kom ihåg också våra virtuella timmar som du kan själv starta när du har tid om der är ingenting på gång i jumpasal.

Vi är en ny motionscenter, vi har varit öppet just ett år och korona situationen har varit svårt också för oss. Verksamhetens viktigaste sak för oss är månadsavgifter och årsavgifter. Därför vi vill begära er att behålla medlemskaper i kraft också den här exceptionella tiden om der är möjligt för er. Vi vet att dessa tider är ekonomisk svåra åt många och vi förstår att man kan vara också tvungen att säga upp medlemskapet.

Riskgrupper och också andra som inte vill eller har möjlighet att komma till oss, kan använda våra månsidiga virtuella timmar i Videoarkiv. Videoarkivet du hittar på hemsidan och länk finns också här nedan.

Vi vill också tacka alla som har varit med oss hela tiden. Ert stöd är livsavgörande för oss!

Motionscenter FUN for Ladies har varit Corona fritt från våren. Tack alla, vi kan klara detta tillsammans!

Vi ses i gymmet och jumpa!

Företagaren Sunneva och hela FUN for Ladies personalen